Fofuchas

Per poder oferir els nostres serveis, utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació aquí. [X]

La teva cistella (0)

Benvingut al món de la diversió, entreteniment i aprenentatge!!!

T’apassiona la moda Do-It-Yourself i ets fan de les nines? Si és així, les Fofuchas són perfectes per a tu! El seu origen és brasiler però la seva fama ja ha fet la volta al món i aquestes nines són una moda imparable: en tres passos senzills, amb imaginació i creativitat es pot crear una Fofucha i personalitzar-la com vulguis. Cada Fofucha és única, irrepetible i transmet la seva pròpia personalitat. A Katie, Chloe, Pixie, Emma, Anna i Elsa de Frozen i les Fofuchas Minions, s’hi afegeixen Sandra, Michelle, el Naixement i la llicència Gorjuss. La família creix!

NOVES FOFUCHAS


Michelle, la patinadora


Michelle és la Fofucha esportista. Té el cabell marró pentinat amb dues cues i està preparada al 100% per patinar i patinar sense pausa. Genolleres, colzeres, casc i patins, ho té tot per rodar per la ciutat!

Sandra, la xef


Amb la Sandra, la moda gastronòmica també arriba a les Fofuchas. Sandra és morena amb flocs rossos i li agraden molt els dolços. De fet, a més del davantal i el barret de cuinera, sempre porta un pastís deliciós. Mmmmhhh!

Betlem


Amb les Fofuchas també es pot muntar un Naixement! Jesús, Maria i el nen Jesús, i un pessebre decorat amb tota mena de detalls, inclosos el bou i l’ase.

Gorjuss


Aquesta llicència nascuda a Londres amb la firma de Santoro arriba a les Fofuchas. Ho fa amb Ladybird, una nina que conserva tota l’elegància i sofisticació de l’estil Gorjuss i l’originalitat de les Fofuchas.

Confecciona la teva Fofucha, sense fer servir cola ni silicona

Amb les teves mans...

  • Munta l’esquelet.
  • Dissenya el model fent servir els patrons i la imaginació.
  • Decora la Fofucha afegint-hi els detalls que vulguis.

PRODUCTES

MICHELLE, LA PATINADORA
MICHELLE, LA PATINADORA
SANDRA, LA XEF
SANDRA, LA XEF
EL NAIXEMENT
BETLEM
FOFUCHA KATIE
FOFUCHA KATIE
FOFUCHA CHLOE
FOFUCHA CHLOE
FOFUCHA PIXIE
FOFUCHA PIXIE
FOFUCHA MOON
FOFUCHA MOON
FOFUCHA LOLA
FOFUCHA LOLA
FOFUCHA EMMA
FOFUCHA EMMA
GORJUSS
GORJUSS
FOFUCHAS FROZEN
FOFUCHAS FROZEN
FOFUCHAS VENTAFOCS
FOFUCHAS VENTAFOCS
MINIONS MINI FOFUCHAS
MINIONS MINI FOFUCHAS

PER A...

Edat + 6
Edat + 6
Do It Yourself
Do It Yourself
Per compartir
Per compartir
Per a ments creatives
Per a ments creatives

MÉS IMATGES

(default) 2 queries took 1 ms
NrQueryErrorAffectedNum. rowsTook (ms)
1SELECT `Cartdetail`.`id`, `Cartdetail`.`cartsession_id`, `Cartdetail`.`puzzledef_id`, `Cartdetail`.`ref_producto`, `Cartdetail`.`filename`, `Cartdetail`.`originalx`, `Cartdetail`.`originaly`, `Cartdetail`.`thumbx`, `Cartdetail`.`thumby`, `Cartdetail`.`dpix`, `Cartdetail`.`dpiy`, `Cartdetail`.`crop_x`, `Cartdetail`.`crop_y`, `Cartdetail`.`crop_w`, `Cartdetail`.`crop_h`, `Cartdetail`.`quality`, `Cartdetail`.`quality_string`, `Cartdetail`.`assembled`, `Cartdetail`.`quantity`, `Cartdetail`.`totalprice`, `Cartdetail`.`deleted`, `Cartdetail`.`error`, `Cartdetail`.`created`, `Cartdetail`.`modified`, `Cartsession`.`id`, `Cartsession`.`sessionId`, `Cartsession`.`client_id`, `Cartsession`.`status`, `Cartsession`.`ordernumber`, `Cartsession`.`shipingcost_id`, `Cartsession`.`ep_por`, `Cartsession`.`paymenttype`, `Cartsession`.`ep_con`, `Cartsession`.`ship_to`, `Cartsession`.`dto`, `Cartsession`.`tax`, `Cartsession`.`totalprice`, `Cartsession`.`estatus_pedido_ok`, `Cartsession`.`estatus_traspasado`, `Cartsession`.`comments`, `Cartsession`.`exported`, `Cartsession`.`promo1x1`, `Cartsession`.`created`, `Cartsession`.`modified`, `Puzzledef`.`id`, `Puzzledef`.`ref_producto`, `Puzzledef`.`codigo_producto`, `Puzzledef`.`num_piezas`, `Puzzledef`.`tamany_puzzle`, `Puzzledef`.`tamany_caja`, `Puzzledef`.`ancho_foto_300`, `Puzzledef`.`alto_foto_300`, `Puzzledef`.`ancho_foto_150`, `Puzzledef`.`alto_foto_150`, `Puzzledef`.`ancho_foto_cm`, `Puzzledef`.`alto_foto_cm`, `Puzzledef`.`ancho_foto_inches`, `Puzzledef`.`alto_foto_inches`, `Puzzledef`.`precio_puzzle`, `Puzzledef`.`assembledprice`, `Puzzledef`.`cashdelivery` FROM `educa`.`ep_pedidos_detalle` AS `Cartdetail` LEFT JOIN `educa`.`ep_pedidos_cabecera` AS `Cartsession` ON (`Cartdetail`.`cartsession_id` = `Cartsession`.`id`) LEFT JOIN `educa`.`ep_puzzledef` AS `Puzzledef` ON (`Cartdetail`.`puzzledef_id` = `Puzzledef`.`id`) WHERE `Cartsession`.`sessionId` = 'ue4v2qtakd8187a9bu3isr6722' AND `Cartsession`.`status` = 'open' AND `Cartdetail`.`deleted` = '0' AND `Cartdetail`.`crop_w` != 0001
2SELECT productos.id_categoria, productos.imagen_principal2_producto, categorias.descripcion_cat, categorias.ver_familias FROM productos INNER JOIN categorias ON (categorias.id_categoria = productos.id_categoria) WHERE productos.activo_cat = 1 AND categorias.visible_ebsa AND productos.id_producto = ( SELECT id_producto FROM productos Product WHERE Product.id_categoria = categorias.id_categoria AND activo_cat = 1 LIMIT 0,1 ) GROUP BY productos.id_categoria11110