Buscando a Dory

Per poder oferir els nostres serveis, utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació aquí. [X]

La teva cistella (0)

Benvingut al món de la diversió, entreteniment i aprenentatge!!!

Els més petits de casa ja poden capbussar-se en la diversió amb Dory i els seus amics. Els personatges de Buscando a Dory arriben en forma de puzles i jocs de taula per portar tota la diversió de la seqüela de la pel•lícula d’animació Buscando a Nemo.

Puzles de diversos tamanys, Superpack 4 en 1, Identic memo game, Conector junior i el joc de taula El viaje de Dory són les opcions que composen aquesta àmplia gamma.

El viaje de Dory

Caja Buscando Dory Tablero Buscando Dory

Aquest joc de taula ajuda els més petits a practicar la memòria al mateix temps que passen una bona estona amb Dory i els seus amics. Cada jugador tria una fitxa Dory i agafa la targeta «amics» del color corresponent. S’han de separar les 16 fitxes «amics» per personatge (Nemo, Destiny, Hank i Bailey) i es posen de l’inrevés a les quatre cantonades del tauler, a la zona que correspongui al seu personatge. Guanya el primer jugador que aconsegueix completar la seva targeta «amics» amb les quatre fitxes dels personatges del color corresponent i reunir-se amb Dory al centre del tauler.

Altres Jocs

Superpack 4 en 1
Superpack 4 en 1


El SuperPack 4 en 1 de Buscando a Dory és una caixa plena de jocs amb què els petits es familiaritzen amb els jocs de taula i els trencaclosques. Està format per 2 puzles de 25 peces, el dòmino i un joc de memòria.
Identic memo game
Identic memo game


Joc de memòria que treballa diverses aptituds bàsiques, com l’agudesa visual i la memorització.
Conector junior
Conector junior


Un joc ideal dels 3 als 5 anys, conté 40 làmines amb 200 preguntes diferents que estimulen l’aprenentatge dels més petits. Amb un disseny modern i atractiu, s’han de respondre correctament les preguntes del joc fents servir el boli intel·ligent.

Puzles

Puzles maleta progressius de 12-16-20-25 peces
Puzles maleta progressius
de 12-16-20-25 peces
Puzles maleta de 2x48 peces
Puzles maleta de 2x48 peces
Puzles de cartró de 2x20 peces
Puzles de cartró de 2x20 peces

Puzles de cartró de 2x48 peces
Puzles de cartró de 2x48 peces

Multi 4 puzles de 50-80-100-150 peces
Multi 4 puzles
de 50-80-100-150 peces
Puzles de fusta de 2x25 peces
Puzles de fusta de 2x25 peces

Puzles de fusta de 2x50 peces
Puzles de fusta de 2x50 peces

Puzles de fusta de 100 peces
Puzles de fusta de 100 peces

Per a...

+ de 6
+ de 6
Tota la família
Tota la família
Fans de Disney
Fans de Disney
Amants dels jocs de taula
Amants dels jocs
de taula

Més imatges

(default) 2 queries took 1 ms
NrQueryErrorAffectedNum. rowsTook (ms)
1SELECT `Cartdetail`.`id`, `Cartdetail`.`cartsession_id`, `Cartdetail`.`puzzledef_id`, `Cartdetail`.`ref_producto`, `Cartdetail`.`filename`, `Cartdetail`.`originalx`, `Cartdetail`.`originaly`, `Cartdetail`.`thumbx`, `Cartdetail`.`thumby`, `Cartdetail`.`dpix`, `Cartdetail`.`dpiy`, `Cartdetail`.`crop_x`, `Cartdetail`.`crop_y`, `Cartdetail`.`crop_w`, `Cartdetail`.`crop_h`, `Cartdetail`.`quality`, `Cartdetail`.`quality_string`, `Cartdetail`.`assembled`, `Cartdetail`.`quantity`, `Cartdetail`.`totalprice`, `Cartdetail`.`deleted`, `Cartdetail`.`error`, `Cartdetail`.`created`, `Cartdetail`.`modified`, `Cartsession`.`id`, `Cartsession`.`sessionId`, `Cartsession`.`client_id`, `Cartsession`.`status`, `Cartsession`.`ordernumber`, `Cartsession`.`shipingcost_id`, `Cartsession`.`ep_por`, `Cartsession`.`paymenttype`, `Cartsession`.`ep_con`, `Cartsession`.`ship_to`, `Cartsession`.`dto`, `Cartsession`.`tax`, `Cartsession`.`totalprice`, `Cartsession`.`estatus_pedido_ok`, `Cartsession`.`estatus_traspasado`, `Cartsession`.`comments`, `Cartsession`.`exported`, `Cartsession`.`promo1x1`, `Cartsession`.`created`, `Cartsession`.`modified`, `Puzzledef`.`id`, `Puzzledef`.`ref_producto`, `Puzzledef`.`codigo_producto`, `Puzzledef`.`num_piezas`, `Puzzledef`.`tamany_puzzle`, `Puzzledef`.`tamany_caja`, `Puzzledef`.`ancho_foto_300`, `Puzzledef`.`alto_foto_300`, `Puzzledef`.`ancho_foto_150`, `Puzzledef`.`alto_foto_150`, `Puzzledef`.`ancho_foto_cm`, `Puzzledef`.`alto_foto_cm`, `Puzzledef`.`ancho_foto_inches`, `Puzzledef`.`alto_foto_inches`, `Puzzledef`.`precio_puzzle`, `Puzzledef`.`assembledprice`, `Puzzledef`.`cashdelivery` FROM `educa`.`ep_pedidos_detalle` AS `Cartdetail` LEFT JOIN `educa`.`ep_pedidos_cabecera` AS `Cartsession` ON (`Cartdetail`.`cartsession_id` = `Cartsession`.`id`) LEFT JOIN `educa`.`ep_puzzledef` AS `Puzzledef` ON (`Cartdetail`.`puzzledef_id` = `Puzzledef`.`id`) WHERE `Cartsession`.`sessionId` = 'g0j6ohesk0obv8l8s81j6rd7f6' AND `Cartsession`.`status` = 'open' AND `Cartdetail`.`deleted` = '0' AND `Cartdetail`.`crop_w` != 0001
2SELECT productos.id_categoria, productos.imagen_principal2_producto, categorias.descripcion_cat, categorias.ver_familias FROM productos INNER JOIN categorias ON (categorias.id_categoria = productos.id_categoria) WHERE productos.activo_cat = 1 AND categorias.visible_ebsa AND productos.id_producto = ( SELECT id_producto FROM productos Product WHERE Product.id_categoria = categorias.id_categoria AND activo_cat = 1 LIMIT 0,1 ) GROUP BY productos.id_categoria11110