Blaze

Per poder oferir els nostres serveis, utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació aquí. [X]

La teva cistella (0)

Benvingut al món de la diversió, entreteniment i aprenentatge!!!

La diversió arriba sobre rodes de la mà de Blaze i els seus amics. Els més petits ja poden viure aventures de tota mena al costat del Monster Truck més ràpid del moment. Aquesta llicència, de la qual s’ha emès la primera temporada de la sèrie a Clan, s’ha convertit en un gran èxit d’audiències.

Presentem un ampli ventall de novetats format per puzles, Superpacks, Conector junior i Projector per apropar als nens tota l’emoció i diversió de Blaze, l’únic Monster Truck de la ciutat que té un conductor humà: AJ.

DIVERSIÓ SOBRE RODES

Projector
Projector


Per inventar i dibuixar les teves històries de Blaze. Amb aquest joc pots reproduir els teus herois en plena acció. Amb escenaris i personatges que permeten crear diferents còmics en base a guions dissenyats per tu mateix. Inclou el projector, 40 diapositives, 8 ceres de colors i 8 Din-A4. Funciona amb leds i está recomanat per a nens i nenes a partir de 5 anys.
Conector junior
Conector junior


Amb un format pocket, ideal per portar-lo on vulguis, aquest joc és perfecte per a infants de 3 a 5 anys. Conector junior estimula l’aprenentage dels més petits amb un disseny modern i atractiu. Inclou 200 preguntes amb respostes múltiples sobre temes educatius bàsics per respondre amb el boli savi.
Superpack 4 en 1
Superpack 4 en 1


El Superpack 4 en 1 de Blaze és una capsa plena de jocs amb què els més petits es familiaritzen amb els jocs de taula i els trencaclosques. Està formada per 2 puzles de 25 peces, el dòmino i un joc de memòria.
Superpack 8 en 1
Superpack 8 en 1


Aquesta versió ampliada del superpack inclou parxís, oca, cargols, cursa de cavalls, tres en ratlla, escales i tobogans, dòmino i joc de personatges.

Puzles

Puzles de cartró de 2x20
Puzles de cartró de 2x20
Puzles de cartró de 2x48
Puzles de cartró de 2x48
Puzles de cartró de 2x100
Puzles de cartró de 2x100
Aprendo... El Abecedario
Aprendo... El Abecedario
Aprendo... Los Números
Aprendo... Los Números
Aprendo... Los Colores
Aprendo... Los Colores

Per a...

+ de 3
+ de 3
Tota la família
Tota la família
Fans de les 4 rodes
Fans de les 4 rodes
Amants dels puzles
Amants dels puzles

Més imatges

(default) 2 queries took 1 ms
NrQueryErrorAffectedNum. rowsTook (ms)
1SELECT `Cartdetail`.`id`, `Cartdetail`.`cartsession_id`, `Cartdetail`.`puzzledef_id`, `Cartdetail`.`ref_producto`, `Cartdetail`.`filename`, `Cartdetail`.`originalx`, `Cartdetail`.`originaly`, `Cartdetail`.`thumbx`, `Cartdetail`.`thumby`, `Cartdetail`.`dpix`, `Cartdetail`.`dpiy`, `Cartdetail`.`crop_x`, `Cartdetail`.`crop_y`, `Cartdetail`.`crop_w`, `Cartdetail`.`crop_h`, `Cartdetail`.`quality`, `Cartdetail`.`quality_string`, `Cartdetail`.`assembled`, `Cartdetail`.`quantity`, `Cartdetail`.`totalprice`, `Cartdetail`.`deleted`, `Cartdetail`.`error`, `Cartdetail`.`created`, `Cartdetail`.`modified`, `Cartsession`.`id`, `Cartsession`.`sessionId`, `Cartsession`.`client_id`, `Cartsession`.`status`, `Cartsession`.`ordernumber`, `Cartsession`.`shipingcost_id`, `Cartsession`.`ep_por`, `Cartsession`.`paymenttype`, `Cartsession`.`ep_con`, `Cartsession`.`ship_to`, `Cartsession`.`dto`, `Cartsession`.`tax`, `Cartsession`.`totalprice`, `Cartsession`.`estatus_pedido_ok`, `Cartsession`.`estatus_traspasado`, `Cartsession`.`comments`, `Cartsession`.`exported`, `Cartsession`.`promo1x1`, `Cartsession`.`created`, `Cartsession`.`modified`, `Puzzledef`.`id`, `Puzzledef`.`ref_producto`, `Puzzledef`.`codigo_producto`, `Puzzledef`.`num_piezas`, `Puzzledef`.`tamany_puzzle`, `Puzzledef`.`tamany_caja`, `Puzzledef`.`ancho_foto_300`, `Puzzledef`.`alto_foto_300`, `Puzzledef`.`ancho_foto_150`, `Puzzledef`.`alto_foto_150`, `Puzzledef`.`ancho_foto_cm`, `Puzzledef`.`alto_foto_cm`, `Puzzledef`.`ancho_foto_inches`, `Puzzledef`.`alto_foto_inches`, `Puzzledef`.`precio_puzzle`, `Puzzledef`.`assembledprice`, `Puzzledef`.`cashdelivery` FROM `educa`.`ep_pedidos_detalle` AS `Cartdetail` LEFT JOIN `educa`.`ep_pedidos_cabecera` AS `Cartsession` ON (`Cartdetail`.`cartsession_id` = `Cartsession`.`id`) LEFT JOIN `educa`.`ep_puzzledef` AS `Puzzledef` ON (`Cartdetail`.`puzzledef_id` = `Puzzledef`.`id`) WHERE `Cartsession`.`sessionId` = 'k99v9a8kjljq24s8jtphbbhb97' AND `Cartsession`.`status` = 'open' AND `Cartdetail`.`deleted` = '0' AND `Cartdetail`.`crop_w` != 0001
2SELECT productos.id_categoria, productos.imagen_principal2_producto, categorias.descripcion_cat, categorias.ver_familias FROM productos INNER JOIN categorias ON (categorias.id_categoria = productos.id_categoria) WHERE productos.activo_cat = 1 AND categorias.visible_ebsa AND productos.id_producto = ( SELECT id_producto FROM productos Product WHERE Product.id_categoria = categorias.id_categoria AND activo_cat = 1 LIMIT 0,1 ) GROUP BY productos.id_categoria11110